14 ember, aki tudja, hogyan kergessen őrületbe másokat

Hogyan reagálnál, ha egy regény olvasása közben az első oldalakon valaki elspoilerezné neked a könyv végét? Mit gondolsz azokról az emberekről, akik megpróbálnak gyanútlanul előretolakodni a sorban? Hánynod kell tőlük, igaz? Hát persze, és ez teljesen normális. Posztunkban most ilyen és ehhez hasonló vérbeli seggfejeket gyűjtöttünk össze, akiknek veleszületett képességük, hogy mások idegeire menjenek.

 

„Egy detektívregényt olvastam a könyvtárban és a könyv első oldalain valaki elspoilerezte a befejezést. Bárki is tette, nem járt teljes sikerrel: én vagyok a könyvtáros és kivettem a könyvből!”

Amikor valaki ezt csinálja a számítógépes kábelekkel, a világban valahol felsír egy informatikus.

Kövesd az utasításokat!

,,Valaki csak azért lepakolta a könyveket a padlóra, hogy egy kamu könyvtárban-olvasós fotót készítsen magáról az Instagramra…”

,,A hotelszobámban volt vízforraló és üvegpoharak, de a figyelmeztetés szerint +40 euró büntetést kell fizetnem, ha használom a vízforralót.”

,,Valaki kidobálta a szárítóból a ruháimat a földre, és belerakta a gépbe a sajátjait.”

Az édesség-vandalizmus egy létező probléma.

Valaki úgy gondolta, hogy biztos csak az első lépcsőfok jelent problémát a kerekesszékeseknek.

A legegyszerűbb módja annak, hogy magadra haragítsd a buszon utazó embereket.

Persze ezzel is szerezhetsz magadnak ellenségeket.

,,Valaki olyan szorosan mögém parkolt, hogy meg se tudok mozdulni, és még egy telefonszámot se hagyott, amin felhívhatnám. 15 perce állok és várok…”

,,A feleségem egy szörnyeteg!”

,,A legjobb barátom a nappalijában tárolja a cipőit, és ez minden alkalommal kiakaszt, amikor nála járok.”

Megvannak azok az emberek, akik így beállnak a sorban álló emberek mellé, hogy szépen lassan gyanútlanul befurakodják magukat valahova?!

Via