12 színész, aki a Trónok harcában és a Harry Potterben is szerepelt

Mi a közös pont a Trónok harca, és a Harry Potter filmek között? Például a színészek, akik a sárkányokkal teli világban és a Roxfort-i varázsvilágban egyaránt megállták helyüket. Posztunkban most 12 olyan színészt gyűjtöttünk össze, akik a Trónok harca jeleneteiben és a Potter filmekben is egyaránt megfordultak, ám ez nagy valószínűséggel soha-senkinek még csak fel sem tűnt.

 

Jim Broadbent

A Trónok harcában Ebrose-t, a Harry Potterben pedig Horatius Lumpsluck professzort alakította.

Michelle Fairley

A Trónok harcában Catelyn Stark, Lord Eddard Starknak, Deres urának feleségét alakítja, míg a Harry Potterben Hermione Granger édesanyját.

Sally Mortemore

A trónok harcában Braavos egyik lakója, a Harry Potterben pedig Irma Cvikker, a könyvtár vezetője volt.

Freddie Stroma

A Trónok harcában Dickon Tarly-t játszotta, Randyll Tarly második fiát (6. évad), a Harry Potterben pedig Cormac McLaggen, griffendéles diákot.

Bronson Webb

A Trónok harcában Will-t, a Harry Potterben pedig Pike-ot, a mardekáros diákot alakította.

David Bradley

A Trónok harcában Walder Frey-t, a Harry Potterben Argus Frics-et, a Roxfort gondnokát alakította.

Nicholas Blane

A Trónok harcában Qarth város egyik kereskedőjét, a Harry Potterben a Mágikus Minisztérium egyik alkalmazottját, Bob-ot alakította.

Ralph Ineson

A Trónok harcában Dagmer-t, a Harry Potterben Amycus Carrow-t, sötét varázslat tanárt játszotta.

Edward Tudor-Pole

A Trónok harcában egy névtelen tüntetőt, a Harry Potterben Mr. Borgin-t, a Borgin & Burkes üzlet tulajdonosát alakította.

Ciarán Hinds

A Trónok harcában a Vadak vezetőjét, Mance Rayder-t, a Harry Potterben Aberforth Dumbledore-t, Albus Dumbledore fiatalabb testvérét alakította.

Natalia Tena

A Trónok harcában a Osha-t játszotta és a Stark házat szolgálta, a Harry Potterben pedig Nymphadora Tonks-ot, a főnix rendjének tagját alakította.

Julian Glover

A Trónok harcában Pycelle nagymestert, a Királyvár Mesterét, a Kistanács egyik tagját játszotta, a Harry Potterben pedig ő volt Aragog hangja.

 

Via